3D techniek voor gebitsprothese

Wij werken volgens de nieuwste 3D technieken. Door de komst van deze techniek in de mondzorg kunnen wij nog nauwkeuriger werken. Een bijkomend voordeel is dat er (bijna) geen afdrukken meer in de mond gemaakt moeten worden, en het is ook nog eens een stuk sneller. 

Wij meten een nieuwe prothese compleet naar wens aan. U kunt ons, indien gewenst, voorzien van een voorbeeld(foto) en wij gaan samen opzoek naar tanden en kiezen die goed bij u passen. U heeft hierin zelf keuze uit veschillende modellen en kleuren. Wij adviseren u hierbij natuurlijk. Het is belangrijk dat u zich straks met uw nieuwe tanden helemaal gelukkig voelt en wij zorgen er voor dat, dat zo is. De tanden en kiezen die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit en zijn niet van echt te onderscheiden. Vaak willen wij de tanden ook nog wel een beetje realistisch opstellen zodat het geheel nog echter lijkt. Hier boeken wij fantastische resultaten mee.

U heeft geen doorverwijzing nodig om bij ons een kunstgebit te laten maken. U kunt op eigen gelegeheid een afspraak maken en dan zullen wij tijdens een vrijblijvend gesprek uw wensen aanhoren en u informeren over mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten. 

U mag uw kunstgebit van de verzekering elke 5 jaar vervangen. Eerder vervangen is natuurlijk ook mogelijk maar dan zal u de kosten zelf moeten dragen. Indien nodig zullen een aanvraag naar uw zorgverzekering verzorgen. 

Privacycentrum | Copyright by TPP Varwijk