Jörn Varwijk

Tandprotheticus.                                                                    Tandprotheticus Jörn Varwijk

Ik ben geboren en woonachtig in Losser. Ben getrouwd met Anna Varwijk en wij hebben twee kinderen, Emma en Philip.  In 2000 ben ik begonnen als tandtechnicus bij mijn vader, die de oprichter van dit mooie bedrijf is. Nadat ik de opleiding Tandtechniek heb doorlopen ben ik gestart met een specialisatie in prothesetechniek. In de tussentijd ben ik van baan gewisseld om meer ervaring op te doen buiten mijn vaders bedrijf en een netwerk op te bouwen. Eerst ben ik bij Siemonsma Tandtechniek (van Nico Siemonsma) terecht gekomen waar ik een aantal jaren heb gewerkt. Vervolgens ben ik bij Exeldent Tandtechniek (van Benedict van Harten) doorgegroeid in mijn functie tot afdeling chef op de protheseafdeling. Vanuit Exeldent Tandtechniek ben ik gedetacheerd bij Smit Tandtechniek (van Pieter Smit) waar ik vervolgens in dienst ben getreden. Voor mijn toenmalige werkgever Pieter Smit heb ik nog een jaar een vestiging in Coevorden geleid om vervolgens weer terug te keren naar mijn oude stek bij Tandprothetische praktijk Varwijk. Hier ben ik samen met mijn broer Kars aan de opleiding tandprothetiek begonnen waar wij in 2015 mee klaar waren. Inmiddels waren wij mede-eigenaar van onze praktijk en in 2016 deed zich demogelijkheid voor om een tweede vestiging te openen in Enschede. Dit was de praktijk van Toon Faulhaber, Toon is nog een jaar bij ons in dienst geweest en is toen van zijn pensioeninstelling gaan genieten. 

Alle kennis die ik bij mijn vorige werkgevers heb opgedaan vullen elkaar prachtig aan. Creativiteit, Precisie, Mensen kennis, Daadkracht hebben elkaar opgevolgd en gevonden om te eindigen in Expertise. 

Die brengen wij nu in de praktijk. Het resultaat? Een prachtig stukje maatwerk, creatief en met oog voor detail, gemaakt van de beste materialen. 

Mijn doel is het leveren van de beste hoogwaardige zorg aan iedereen. U verdient het beste en dat zal u krijgen als het aan mij ligt. 

Naast mijn werkzaamheden als tandprotheticus heb ik een aantal nevenfuncties (gehad) die zal ik hieronder even opsommen:

- Bestuurslid beroepsorganisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) 2016 - 2018

- Voorzitter ONT 2018

- Lid ONT-academy 2015 -2020

- Regiovoorzitter Tandprothetici Oost Nederland 2015

- Docent opleiding Tandprothetiek aan Hogeschool utrecht 2015 - 2018

- Commissielid buitenlands gediplomeerden 2017 - heden

- Assessor bij QRM. 

- Lid van Rondetafel Losser (serviceclub ter ondersteuning goede doelen in Losser) 2016 - heden 

- Voorzitter Rondetafel Losser 2020 - 2021

- Lid Mastermind groep 2019 - heden

https://www.linkedin.com/in/jörnvarwijk/

Privacycentrum | Copyright by TPP Varwijk